PSV meldt zich met zak geld bij AZ voor Maher

sport
17
19 jun '13
PSV heeft zich dinsdag bij AZ gemeld voor Adam Maher.

"Marcel Brands (technisch manager van PSV, red.) heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van de interesse", bevestigt technisch directeur Earnest Stewart van AZ woensdag in De Telegraaf. De 19-jarige middenvelder staat ook in de belangstelling van Ajax.

Naar verluidt zet AZ in op een transfersom van tien miljoen euro, maar waarschijnlijk neemt de club ook genoegen met een bedrag dat enkele miljoenen lager ligt. Voor Ajax zou die prijs echter nog te hoog zijn. Heracles-speler Lerin Duarte geniet daardoor topprioriteit bij de Amsterdammers.

PSV verwacht verder een akkoord te bereiken met Chelsea over Jeffrey Bruma, schrijft de ochtendkrant. Voor de 21-jarige verdediger ligt een vierjarig contract klaar. Daartegenover staat, in navolging van Jeremain Lens, het vertrek van Dries Mertens, die waarschijnlijk bij Napoli aan de slag gaat.

De Eindhovense club en de Italianen zijn het eens over een transfersom van negen à tien miljoen euro voor Mertens. "Hij verwacht inderdaad dat hij volgende week naar Napels kan. Niets lijkt een overgang nog in de weg te staan. Dries wil heel graag", zegt Herman Mertens, de vader van de 26-jarige Belg, in Het Nieuwsblad.

PSV toucheerde dinsdag zo'n negen miljoen euro voor Lens, die een contract tot medio 2017 ondertekende bij Dynamo Kiev.

© Novum 2013
adam maher
transfer
psv
az
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi