Moslima in Engeland gechanteerd met sextape

buitenland
28
19 jun '13
Een jonge vrouw heeft in Groot-Brittannië uit angst juwelen van haar moeder weggegeven.

Tijdens een ontmoeting bij de jongeman in de auto heeft hij videobeelden gemaakt van intieme momenten. De man wilde hier een slaatje uit slaan en dreigde om de beelden op Facebook te plaatsen en naar haar ouders te sturen, zo meldt Daily Mail. De 20-jarige Aamir Khan kondigde zijn daad van tevoren aan in de hoop haar te kunnen chanteren. Het meisje wist niet wat ze moest doen en overhandigde hem meer dan 15.000 pond aan juwelen van haar moeder.

Van die juwelen waren enkele onvervangbare erfstukken. Uit angst voor represailles van haar ouders zag ze geen andere uitweg waarna de overdracht via haar slaapkamerraam geschiedde. Ze schaamde zich zo erg dat ze van huis wilde weglopen en overwoog zelfs zelfmoord. Toen de zaak bij de politie bekend werd kwam de man voor de rechter.

Aamir gaf toe haar gechanteerd te hebben. Hij is dan ook veroordeeld tot drie jaar en zeven maanden jeugddetentie. Toen de chantage plaatsvond was hij slechts 18 jaar en zijn 'geliefde' 16.Beide hebben een achtergrond waarbij seks bij minderjarige meer impact heeft dan in andere kringen.

'Het zou voor haar verschrikkelijk zijn geweest als de beelden op Facebook zouden komen. Daarom moet dit zwaar worden gestraft', aldus de rechter. De jongedame biechtte alles op bij haar familie. Zij steunen haar in het verwerkingsproces.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2013
moslima
facebook
relatie
liefde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?