Maher als held onthaald bij PSV

sport
13
1 jul '13
Adam Maher is door honderden fans welkom geheten bij PSV.

De 19-jarige middenvelder doorstond maandagochtend de medische keuring en zet later op de dag zijn handtekening onder een vijfjarig contract. "Dit is een topclub en het is lekker om hier te spelen", liet hij weten op de website van de Eindhovenaren. Maher verscheen nog niet op het trainingsveld van PSV, dat maandag onder leiding van trainer Phillip Cocu zijn eerste training afwerkte op de Herdgang.

De van AZ overgekomen international, die met nummer zes gaat spelen, begint volgende week maandag aan het nieuwe seizoen. "Ik denk dat het alleen maar goed is voor mijn ontwikkeling", aldus Maher over zijn overstap. "De clubs zijn er uitgekomen en daardoor ben ik nu PSV'er. PSV heeft zijn best gedaan om mij te halen en heeft voor mij gevochten, zo zie ik dat. Nu wil ik het met prestaties laten zien."

Bang voor druk is de middenvelder, die hoge verwachtingen heeft, niet. "Mensen gaan meer van je verwachten. Bij AZ heb ik ook topjaren gehad, maar ik was wel toe aan een nieuwe stap. Ik denk dat we een heel goed team hebben en dat het goed gaat komen."

PSV begon maandag als laatste van de topclubs aan de voorbereiding. Cocu, de opvolger van Dick Advocaat, had slechts een kleine groep tot zijn beschikking. Onder meer de meeste spelers die met Jong Oranje op het EK speelden sluiten pas volgende week aan.

© Novum 2013
adam maher
psv
az
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi