Feyenoord: 'Komst Assaidi heel lastig'

marokko
1
12 jul '13
Oussama Assaidi staat, tot grote blijdschap van technisch directeur Martin van Geel, open voor een verblijf bij Feyenoord.

Het binnenhalen van de aanvaller van Liverpool heeft echter heel wat voeten in de aarde, waarschuwt Van Geel in gesprek met NUsport. De financiële situatie van Feyenoord maakt het voor de club lastig om topspelers te contracteren, zegt Van Geel. "Het is een heel mooi signaal dat hij wil komen, maar Bojan Krkic gaf ook aan dat hij het zag zitten. Zo zijn er een hele hoop spelers die naar Feyenoord willen komen", aldus Van Geel.

"Het is goed dat we die uitstraling en dat positivisme weer hebben. We doen mee in de top van Nederland. Of het ook daadwerkelijk tot een transfer gaat komen, is heel erg lastig. Ik denk dat wij geduld moeten hebben zoals we dat de afgelopen jaren hebben gehad", vervolgt de bestuurder.

"We moeten op het laatste moment toeslaan. Spelers die de laatste paar seizoenen voor ons onhaalbaar leken, zoals Graziano Pellè en John Guidetti, bleken toch haalbaar. Zoiets zal misschien dit jaar ook wel gebeuren. We moeten inventief zijn, maar dat is geen probleem."

© Voetbalprimeur 2013
marokko
assaidi
feyenoord
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?