Vader Haaksbergen is met dochters in Syrië

algemeen
20
25 jul '13
De 42-jarige man uit Haaksbergen die maandagnacht zijn drie dochtertjes zonder toestemming van zijn vrouw meenam zit met de kinderen in Syrië.

De man is nog niet aangehouden en volgens een politiewoordvoerder is het nog maar de vraag of een arrestatie er in dat land in zit. "Ze kijken daar toch anders tegen dit soort zaken aan." Via een Duits vliegveld reisde hij met de kinderen van 7, 8 en 11 jaar maandagnacht naar Turkije. "We wisten dat ze waren geland in Istanbul. Daarna waren we het spoor even bijster." Inmiddels zijn ze echter opgedoken in Syrië. Waar de man en zijn dochters precies zijn, probeert de politie nog te achterhalen.

De man had gaan toestemming van zijn echtgenote om hun drie dochters mee te nemen op reis. Voorafgaand aan de reis zou de man zijn echtgenote hebben mishandeld en haar geruime tijd tegen haar wil in hun woning hebben vastgehouden. Toen de vrouw de politie informeerde, was de vader met zijn dochters al een tijd weg. Tegen de man is een internationaal opsporings- en aanhoudingsverzoek uitgevaardigd.

© Novum 2013
haaksbergen
turkije
syrië
ontvoering
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?