Nasrdin Dchar heeft opnieuw hoofdrol te pakken
Nasrdin Dchar en Cynthia Abma gaan de hoofdrollen spelen in het drama Tussen 10:00-12:00.
14 August 2013
shownieuws

Ook Stefan de Walle, Olga Louzgina, Elise van 't Laar en Ko Zandvliet zijn in de film te zien. Dat laat distributeur Amstelfilm woensdag weten. Tussen 10:00-12:00 gaat over de levens van totaal verschillende mensen die door een gebeurtenis op een voor de rest normale zomerdag onlosmakelijk met elkaar worden verbonden.

Het verhaal speelt zich op verschillende locaties en op verschillende momenten af, om dan uiteindelijk samen te komen. De tijd vertraagt steeds verder en steeds wordt duidelijker hoe kwetsbaar een mensenleven is.

"De blikken, de ademhaling, de dingen die niet gezegd worden, de pijn", vertelt Dchar, die in 2011 en Gouden Kalf won voor zijn rol in Rabat, over de film. "Het zijn die kleine menselijke momenten die een film groot maken. Dit scenario zit er vol van."

De film is het speelfilmdebuut van Peter Hoogendoorn, die ook het scenario schreef. Zijn werk wordt omschreven als tragikomisch, absurd en voornamelijk autobiografisch. Tussen 10:00-12:00 is gebaseerd op een gebeurtenis uit Hoogendoorns jeugd.

© Novum 2013
nasrdin dchar
gouden kalf
marokkaan
tussen 10 en 12
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi