'Pedo van Marokko werkte voor Spaanse regering'

marokko
8
14 aug '13
Spaanse bronnen hebben een nieuwe feit ontdekt over de pedofiel die Marokko in vuur en vlam zette.

Daniel Galvan kreeg door administratieve blunders koninklijke gratie in Marokko nadat hij een straf van dertig jaar moest uitzitten voor het misbruiken van Marokkaanse kinderen. Yabiladi meldt nu dat de Spanjaard van Iraakse afkomst zelfs in dienst was bij de Guardia Civil in Torrevieja gedurende vier maanden. Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken maakte van 25 juli tot 25 december 2004 eveneens gebruik van de diensten van de pedofiel.

Spaanse media claimen dat de 'Verkrachter van Kenitra' werd ingehuurd als vertaler omdat hij Engels, Frans en Arabisch spreekt. De Guardia Civil in Torrevieja profiteerden van het spreken van Arabisch tijdens het afluisteren van mensen die verdacht worden van drugshandel. 

Mentaal wrak
Na zijn koninklijke gratie vluchtte de pedofiel naar Spanje. Nadat koning Mohammed VI de gratie introk besloten de Spaanse autoriteiten om de Spanjaard in Murcia aan te houden. Sindsdien verblijft hij in een cel. Een echtelijk paar heeft nu een nieuwe aanklacht ingediend tegen Vina voor het misbruiken van hun dochtertje toen zij 5 was. 

Advocaat Manul Maza beroept zich tijdens de verdediging van Vina op verzachtende omstandigheden. Volgens hem lijdt zijn cliënt aan mentale problemen.

© Redactie 2013
marokko
spanje
daniel galvan vina
danielgate
pedofiel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?