Imam laat tijdens prank zien hoe te reageren op aardbeving (video)
Tijdens een verborgen camera grap heeft een Tunesisch programma een imam in de maling genomen.
lifestyle

De geleerde was naar zijn idee op bezoek bij een radioprogramma om een islamitisch betoog te houden. Het liep echter compleet anders voor de imam toen de aarde ineens begon te schudden en de muren begonnen te trillen. De radiopresentator speelde het spel goed mee door in paniek te raken terwijl de imam dacht dat er daadwerkelijk een aardbeving plaatsvond. Hoe de geleerde reageerde zorgt voor veel lofprijzingen op social media.

De imam bleef koel, wendde zicht tot Allah en bleef beheerst in de speaker praten om de luisteraar te kalmeren. We verklappen niet alles dus bekijk de video onderaan het artikel. Onder de video reageren veel mensen negatief over de prank. Zo is een groot deel van mening dat men imams met rust moet laten en dient te respecteren. Hem de schrik van zijn leven bezorgen is bovendien respectloos.

De imam reageerde echter mild nadat de programmamakers bekend maakten dat het om een grap ging. 'Geprezen zij Allah', reageerde hij toen hij zich ervan bewust was dat er geen aardbeving heeft plaatsgevonden.


tunesië
imam
aardbeving
moslim
prank
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi