Gratiepedo Marokko verschijnt voor rechter

marokko
3
2 sep '13
Daniel Galvan Vina is gehoord in een nieuwe misbruikzaak.

De Spaanse pedofiel kwam zaterdagochtend aan bij een rechtbank waar hij door justitie werd gehoord inzake een nieuwe klacht aangaande seksueel misbruik. De verkrachter van Kenitra zou in 2004 namelijk een meisje uit Torrevieja hebben misbruikt. Hoewel haar ouders de klacht destijds niet geloofden besloot het koppel aangifte te doen na het nieuws over de gratie van koning Mohammed VI.

Galvan zou aanvankelijk eerder voor de rechter verschijnen maar dat ging niet door omdat het slachtoffer inmiddels in een jeugdgevangenis verblijft voor een nog onbekende misdaad. Voor de rechter gaf de pedofiel aan dat hij het slachtoffer en de familie kent maar ontkende het misbruik. Volgens advocaat Manuel Maza heeft de Galvan het meisje nooit op seksuele wijze aangeraakt.

Voor de advocaat is de zaak dan ook helder. Hij stelt dat de aanklacht een vereffening van de rekeningen tussen de vader van het meisje en de pedofiel is. Het slachtoffer is inmiddels 14 jaar. Zij bevestigde volgens de officier van justitie het verhaal van haar ouders. Na een uur werd de pedofiel weer naar zijn cel gebracht.

© Redactie 2013
marokko
daniel galvan
pedofiel
pedofilie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?