Veel steun voor Marokkaanse zangeres Sina na mishandeling
Het nieuws over de mishandeling van Sina heeft internationaal het nodige teweeggebracht.
02 October 2013
shownieuws

Jonge mannen in haar woonplaats Marrakech herkenden Sina, die beroemd werd om een clipje op YouTube. Daarin is te zien hoe de zangeres een poging doet om wereldwijde beroemdheid te vergaren met haar zangkunsten. Dit mislukt echter op hopeloze wijze en alsof het niet erger kan was ook de kledingkeuze van Sina niet helemaal verstandig. Marokkanen spreken van een goedkope en onfatsoenlijke manier van kleden maar ook van gedragen.

Op social media, fora en nieuwswebsites raakt men niet uitgepraat over de zangeres die eigenlijk niet kan zingen. Veel Marokkanen hebben ondanks hun negatieve mening over de clip sympathie geuit voor Sina en spreken van een 'schandalige' aanval. Schandalig, barbaars en hypocriet waren veelgehoorde geluiden op Twitter. 

Ouahida El H. is een jonge Marokkaanse met hoofddoek en vatte de kritiek goed samen: 'Is haar gedrag een reden om haar te slaan? De mannen die haar hebben geslagen zijn geen mannen maar idioten. Ze hebben de video gezien en vonden het vast leuk, net zoals alle mannen die haar een hoer noemen. Deze mensen zijn niet beter dan haar, ze zijn zelfs slechter. Ik hoop dat ze snel beter zal worden en moge Allah haar helpen'.

Ondertussen blijft de gezondheidssituatie van Sina nog onbekend. Ook het slachtoffer heeft nog niet gereageerd.

marokko
sina
zangeres
marrakech
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi