Fotograaf doet boekje open over Marokkaanse lover gedode Pakistaanse president

marokko
8
11 okt '13
Roshan Mirza is een Pakistaanse fotograaf en schreef een boek over de vrouwelijke president Benazir Bhutto.

Bhutto kwam in 2008 om het leven toen ze als oppositieleidster een toespraak had gehouden. De Pakistaanse had daarvoor twee termijnen als president van het land doorgebracht. Mirza schreef een boek over het privéleven van Bhutto en staat voor het creëren van een hoop ophef. Het boek onthult details over onder meer haar relatie met een jonge Marokkaanse man genaamd Omar, zo meldt Al Ittihad Al Ichtiraki.

Het boek heet 'In het hart van Parijs: het politiek imperium onder de schijnwerpers' en is tot stand gekomen na een reeks van onderzoeken door de in Londen gevestigde fotograaf. Vooral het seksuele leven van Bhutto krijgt veel aandacht.

Pakistaanse Bunga Bunga
Mirza doet in zijn boek onder meer verhaal van een villa in Londen dat eigendom was van Bhutto tussen 1995 en 2004. Daar hield ze seksfeestjes maar het ontging de Britse media of men durfde er niet over te spreken in het openbaar. 'Bhutto was niet alleen ex-eigenaar van de villa, in feite was ze betrokken bij speciale seksfeesten in het Verenigd Koninkrijk en in Dubai', zegt de auteur in een interview met de Pakistaanse pers.

De vriendschap van Bhutto met de ex-ambassadeur van Pakistan in Washington kwam ook goed van pas, Sherry Rehman (foto) zou namelijk verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de speciale feesten. Deelnemers wisselden daar onder meer van vrouwen en vriendinnen af. Zelfs de zoon van de ex-president werd betrokken bij de feestelijkheden. 

Sherry Rehman kwam later in contact met de Marokkaanse jongeman Omar, met wie Bhutto een geheime relatie zou hebben gehad. Omar probeerde een meisje genaamd Sara over te halen om mee te doen aan een seksfeest in Dubai. Volgens Mirza Bood Omar speciale 'intieme diensten' aan aan de vrouwelijke Bhutto en Rehman. 

Ook bekende Pakistaanse dames zouden gebruik hebben gemaakt van de diensten die niet in detail werden genoemd door de bron. De auteur van het boek verwacht dat er een proces tegen hem gestart zal worden maar zegt over bewijsmateriaal te beschikken waarmee hij zijn beweringen kan bewijzen.

© Redactie 2013
marokko
roshan mirza
benazir bhutto
pakistan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?