Tienermeisje in VS shopt doodleuk met foetus in haar tas

buitenland
14
18 okt '13
Een tienermeisje dat donderdag in New York staande werd gehouden door een winkelbewaker had een foetus in haar tas zitten.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het meisje was met een vriendin aan het winkelen in een filiaal van lingeriemerk Victoria's Secret. De bewaker, alert op winkeldiefstal, wilde de tassen van de meisjes doorzoeken toen ze de winkel wilden verlaten. De politie werd ingeschakeld omdat de bewaker een penetrante lucht rook uit de tas van een van de meisjes.

Het meisje heeft tegen de politie gezegd dat ze de foetus bij zich had omdat ze een dag eerder was bevallen en niet wist wat ze ermee moest doen. Of de foetus levend was geboren of niet is onduidelijk. Beide meisjes zijn gearresteerd op verdenking van diefstal. Het meisje dat de foetus in haar tas had is opgenomen in een ziekenhuis.

Het andere meisje is ondervraagd door de politie. Een autopsie op de foetus volgt nog. Mogelijk worden er later nog andere aanklachten ingesteld, afhankelijk van de doodsoorzaak van de foetus.

© Novum 2013
tienermeisje
foetus
bizar
new york
abortus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi