Lichaam vermiste Chakir Belahcen (19) gevonden

algemeen
0
21 okt '13
De politie heeft maandagavond in Haarlem het lichaam gevonden van de 19-jarige Chakir Belahcen die sinds vorige week maandag werd vermist.

De Haarlemmer werd gevonden in het water, waar hij vorige week in was gesprongen op de vlucht voor de politie na een inbraak. De politie hield vorige week maandagavond een 19-jarige Haarlemmer aan voor een inbraak in een woning aan de Willebrordstraat in de Noord-Hollandse stad. Agenten visten hem uit het water nadat hij voor hen op de vlucht was geslagen.

De tweede verdachte werd ondanks een zoektocht niet gevonden, waarop de politie ervan uitging dat hij was ontkomen. De aangehouden Haarlemmer verklaarde vrijdag pas met wie hij de inbraak had gepleegd. Twee dagen eerder gaf de familie van de jonge man hem als vermist op.

De politie zocht maandag verder op en rond het meer de Mooie Nel, waar de twee in waren gesprongen. Het lichaam van de 19-jarige werd uiteindelijk gevonden in het water van het Spaarne, laat de politie maandagavond weten. Mogelijk is hij onwel geworden in het water.

© Novum 2013
haarlem
politie
chakir belahcen
inbraak
zwemmen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi