Marokkaanse zangeres weigert optreden in Israël
Dounia Batma heeft een aanbod om op te treden in het zionistisch land afgewezen.
28 October 2013
shownieuws

Dat liet Batma weten tijdens een show op televisiezender 2M. Volgens haar weigerde ze het aanbod ondanks een financieel aantrekkelijke deal. Voor haar telt de solidariteit met haar Palestijnse broeders echter zwaarder. Opmerkelijk genoeg is het concert waar ze de uitnodiging voor kreeg een 'solidariteitsconcert met het Palestijnse volk'. Ze wenst echter geen stempel van Israël in haar paspoort omdat het land de Palestijnen onderdrukt.

Batma maakte eveneens korte metten met een aantal geruchten waar veel Marokkanen kritisch door werden. Zo zegt ze geen plastische chirurgie te hebben ondergaan tijdens haar metamorfose en heeft ze geen nationaliteit voor de VAE aangevraagd. 'Ik ben Marokkaans en ben daar trots op', aldus Batma. Ook haar verloving met de polygame zakenman Mohamed Tork uit de Emiraten kon op kritiek rekenen.

Ze liet weten dat Marokkaanse vrouwen helemaal niet uit zijn op rijke mannen uit de Golfstaten maar dat deze groep mannen juist op Marokkanen vallen. Dat komt volgens de zangeres door de vele kwaliteiten die de gemiddelde Marokkaanse vrouw heeft.

marokko
dounia batma
israël
zangeres
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi