Arrestant neemt hap uit matras in politiecel

algemeen
7
28 okt '13
Een automobilist die in Maassluis werd aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen in een auto reed, was zondagochtend erg kwaad over zijn arrestatie.

In zijn cel op het politiebureau schopte hij tegen de deur en nam hij een flinke hap uit het matras, laat de politie maandag weten. De politie had een melding gekregen over de 31-jarige man uit Maassluis. Agenten troffen hem aan op de Dr. Albert Schweitzerdreef, waar hij tegen zijn auto stond aangeleund in een parkeervak. De man reageerde opstandig, viel meerdere keren om en rende plotseling weg.

Iets verder viel hij van de dijk af en rolde hij op zijn buik de sloot in. De man zwom zo'n dertig meter in het rond en klom uit de sloot, waarna hij werd gearresteerd. De man verzette zich hevig waarop de agenten hem pepperspray toedienden en in de boeien sloegen. Eenmaal in de cel leefde hij zich uit op het matras.

De verdachte heeft zijn roes uitgeslapen en kreeg twee bekeuringen: voor het opgeven van een valse naam en openbare dronkenschap.

© Novum 2013
opmerkelijk
maassluis
matras
hap
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?