Docent ontslagen na laten zien seksfilmpje aan leerlingen

algemeen
15
27 nov '13
Een docent van het Udens College in Uden is woensdag ontslagen omdat hij een aantal leerlingen een seksfilmpje had laten zien.

Het verschil in inzicht over de ernst van de situatie was zo groot dat beide partijen hebben besloten uit elkaar te gaan, zo laat de directie woensdag weten. "In korte tijd is er zoveel schade aangericht aan het vertrouwen tussen de school als werkgever en de docent als werknemer, dat beide partijen niet meer zien hoe dit nog goed kan komen", stelt bestuurder Wiel Sporken in een verklaring. "Wie zien geen andere mogelijkheid dan de beëindiging van het dienstverband.''

De man werd vorige week al op non-actief gesteld toen duidelijk werd wat er was gebeurd. De directie had tijd nodig om de kwestie te onderzoeken en zich te beraden over de consequenties. Leerlingen voerden in de afgelopen week actie om de directie ervan te overtuigen dat de docent moet aanblijven. In de verklaring van de school zegt hij waardering te hebben voor de scholieren die het voor hem hebben opgenomen.

© Novum 2013
uden
porno
docent
school
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi