Vrouw van 'monster van Fes' doet verhaal

buitenland
9
30 dec '13
De serieverkrachter uit Fes terroriseerde gebieden rondom de stad al jaren en is een gruwelijke herinnering in de geschiedenis van de stad.

Burgers en de pers in het land hebben de man inmiddels omgedoopt tot 'Het monster van Fes' wegens de 70 gruwelijke verkrachtingen op zijn naam. De meest gehate man van Marokko blijkt een gezin te hebben. Zijn vrouw doet tegenover een Arabische krant verhaal en stelt dat haar man aan psychische seksuele stoornissen lijdt. De vrouw meent dat dit probleem al voor de verkrachtingen speelde. 

Ze reageerde geschokt over het aantal slachtoffers die haar man maakte. Ze merkte ook op dat haar kinderen en familie nog steeds in een diepe staat van shock en pijn verkeren omdat een lid van hun familie een van de meest verschrikkelijke daden beging en daardoor de meest verachte misdadigers van Marokko is. 

Een van de slachtoffers zei dat ze zwanger werd na de verkrachting en haar toevlucht moest zoeken tot illegale abortus. De krant wist ook enkele nieuwe getuigenissen van slachtoffers naar buiten te brengen. Zo stelde het monster van Fes zich voor als taxichauffeur waarna hij ritjes aanbood. Potentiële slachtoffers werden vervolgens gevangen genomen. Verkrachting en beroving volgden al snel. 

Sommige slachtoffers waren minderjarig. Het is nog niet duidelijk hoe hij ongemerkt zoveel slachtoffers kon maken en of hij alleen handelde. Wel is duidelijk dat een aantal andere verdachten zijn aangehouden. Enkelen van hen zijn juweliers die goud kochten van de dader.

© Redactie 2013
marokko
fes
serieverkrachter
verkrachting
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi