Pedofiel die Marokkaans kindje van prostituee kocht in hoger beroep

marokko
17
3 jan '14
Een pedofiel hoorde onlangs een zwaar vonnis van twintig jaar gevangenisstraf tegen zich voor het misbruiken van minstens drie kinderen.

George Conte hoorde de zware maar rechtvaardige straf van een rechter in Nice. Hij besloot echter in beroep te gaan, meldt AFP. Zijn advocaat Pascal de Souza stelt dat de straf veel te zwaar is in vergelijking met de feiten. Ter herinnering: Conte werd in 2010 gearresteerd voor het seksueel misbruiken van drie minderjarigen. 

Onder zijn slachtoffers was ook een Marokkaans jongetje, die hij van een prostituee in Marokko kocht tijdens een reis. De viezerik zou het kindje voor 2000 euro gekocht hebben en hebben misbruikt. Op het moment was het jongetje iets ouder dan één jaar. De pedofiel wist de juiste papieren te krijgen om 'zijn zoon' Marokko uit te krijgen. 

Conte wist de autoriteiten ervan te overtuigen dat het om een zoon gaat uit een relatie met een Spaanse vrouw. Zo kreeg de Marokkaanse peuter de naam Clement en verbleef hij van december 2009 tot april 2010 bij de pedo. Inmiddels is hij in een pleeggezin geplaatst.

© Redactie 2014
marokko
frankrijk
nice
george conte
pedofiel
pedofilie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi