Marokkaanse politie pakt kinderverkrachter Nador op

marokko
29
17 jan '14
Elementen van de gerechtelijke politie in Nador hebben woensdag een verkrachter opgepakt die meerdere slachtoffers heeft gemaakt.

Volgens nieuwsbronnen zou de pedofiel in één maand maar liefst vijf minderjarige kinderen hebben verkracht. De schokkende zaak kwam aan het licht toen minstens vijf families zich bij de officier van justitie meldden met het bericht dat hun kinderen misbruikt zijn door dezelfde man. De politie besloot over te gaan op een inval bij de man thuis. Toen de verdachte de agenten zag aankomen probeerde hij zijn arrestatie te voorkomen.

Dat deed hij onder meer door hen met gekookt water te bestoken. Uiteindelijk konden de agenten hem boeien en naar het hoofdkwartier van de gerechtelijke politie brengen. Volgens de Marokkaanse pers heeft hij mogelijk meer slachtoffers gemaakt dan de vijf families die zich meldden. 

De autoriteiten vrezen dat andere families geen aanklacht willen indienen uit schaamte en vrees voor een schandaal. Details over de slachtoffertjes werden niet vrijgegeven. 

© Redactie 2014
marokko
nador
pedofilie
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?