Schandaal in Marokko: vrouw betrapt echtgenoot met moeder in bed

marokko
96
22 jan '14
Net als je denkt de meest verschrikkelijke dingen wel gehoord te hebben verschijnt er altijd een nog erger bericht.

Onlangs kwam de Arabische versie van Yabiladi met een schokkend bericht over overspel in Marrakech. Een nietsvermoedende vrouw vertrok elke ochtend netjes naar haar werk, niet wetende dat haar man een innige band met haar eigen moeder onderhoudt. Zo innig dat menig maag omdraaide bij het lezen van de gebeurtenissen. Een werkster van het stelletje kwam er namelijk achter dat de man graag de slaapkamer opzocht met zijn schoonmoeder. 

Zodra de vrouw van huis was doken haar man en haar moeder het bed in. Om geen last te hebben van de werkster sloten ze haar buiten. Toen zij eindelijk door had wat er gebeurde waarschuwde ze de nietsvermoedende vrouw. Samen bedachten ze een plan om de overspelplegers te betrappen. Zodra het tafereel zich opnieuw afspeelde moest de werkster de vrouw inlichten. 

Zo gezegd, zo gedaan. Toen de vrouw plotseling thuiskwam betrapte ze haar 60-jarige moeder met haar man in bed. Het beeld werd de vrouw uiteindelijk te veel. Ze belandde zelfs in een psychiatrische inrichting omdat ze het mentaal zwaar had. De man en zijn schoonmoeder zijn door de politie in een cel gestopt, in afwachting van hun proces.

© Redactie 2014
marokko
huwelijk
liefde
ontucht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi