Hartverwarmende acties Nederlandse moslims voor Syrië

algemeen
6
3 feb '14
Afgelopen weekend heeft de stichting 'Help Syrië de winter door' een inzamelingsactie gehouden voor Syrische vluchtelingen.
De actie was live te zien via internet en bracht maar liefst 30.000 euro op. De hartverwarmende actie werd gesteund door veel burgers, maar ook verenigingen, stichtingen en ondernemers besloten Syrië te helpen. Van het geld worden hulpgoederen ingeslagen die direct terechtkomen bij de vluchtelingen. Gezien het koude weer is daar veel behoefte aan dekens, kachels en kleding. 

Theater voor Syrië
Een van de organisaties die Syrië de winter door wil helpen is MaroComedy. De theater- en komedieshow doneert na de eerstvolgende editie een deel van de opbrengst om zo ook een flinke steen bij te dragen. Hierbij zullen diverse comedians aanwezig zijn. Uiteraard met het doel om een lach op jouw gezicht te toveren en mede hierdoor de Syrische vluchtelingen te helpen. 

Deze avond geniet je van optredens en acts van Omar Ahaddaf, Martijn Oosterhuis, Hicham Ennadre, Big Ed, Peter Pannekoek, Hassan El Rahaui, de band Kasba en Hatim Filali. Wil jij een geweldige show meemaken en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen? Kom dan op 9 februari om 16 uur naar Marocomedy: Ik hou van 'Help Syrie de winter door'.


© Redactie 2014
syrië
arabische lente
help syrië de winter door
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi