Zwarte vrijdag in Marrakech: mysterieuze dag met veel doden

marokko
14
4 feb '14
Afgelopen vrijdag werd Marrakech opgeschrikt door de vondst van vier doden op verschillende locaties in de stad.

Twee van hen zouden zelfmoord hebben gepleegd, aldus de Marokkaanse krant Al Massae. Volgens de bron woonden alle slachtoffers in de okerkleurige stad. Het eerste slachtoffer was een arts die dood in zijn villa werd gevonden. Hoewel details niet bekend zijn suggereert men dat familieproblemen hem ertoe dwongen zelfmoord te plegen. Zijn lichaam wordt onderzocht om de doodsoorzaak te achterhalen. 

Op dezelfde dag pleegde ook een 51-jarige zakenman zelfmoord in Marrakech. Buren roken een vreemde geur waarna zij de politie belden. Agenten vonden de man dood in zijn appartement. Vrijdag werd ook een man met de naam Aziz dood gevonden in een parkeergarage. Volgens de plaatselijke politie was de Marokkaan doodgestoken. 

De politie verdenkt een vriendin van de man - die hem regelmatig bezocht in zijn huis - iets met de moord te maken hebben gehad. Ook de vierde persoon is volgens Al Massae gedood. 

Geschokt Veel bewoners reageerden geschokt op de vier doden, zeker in hun levendige en feestelijke stad is dat niet gebruikelijk. Bovendien zorgen de twee moorden voor veiligheidsvragen in Marrakech. 

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2014
marokko
marrakech
zelfmoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?