Domme dief geeft slachtoffer kusje en wordt gesnapt

buitenland
3
5 feb '14
De krant Le Parisien maakt melding van een brutale juwelendief in Parijs die door zijn eigen charmes zichzelf in de knoei bracht.

Parijs is de stad van de liefde en ook criminelen lijken hier het slachtoffer van te worden. Na het overvallen van een juwelenzaak in de Franse hoofdstad zoende de juwelendief zijn slachtoffer als troost. Later bleek het een cruciale fout te zijn. Na bijna de perfecte misdaad gepleegd te hebben is het zoenen van de eigenares hem fataal geworden. Het DNA op de wang van het slachtoffer leidde tot de arrestatie van de dief. 

De juwelendief en zijn compagnon hielden het 56-jarige slachtoffer vast in haar appartement en goten een vloeistof over haar heen. Het slachtoffer kreeg te horen dat het benzine is en dat zij haar levend zouden verbranden. Dit kon de vrouw alleen voorkomen door de codes van haar juwelenzaak te geven. Een van de twee dieven zocht de zaak op en nam daar geld en juwelen mee terwijl de ander de vrouw bewaakte.

Net voor het vrijlaten van hun slachtoffer gaf een van de twee dieven de vrouw een zoen op de wang. Na DNA-onderzoek kwam de politie op uit op een 20-jarige man. De juwelendief zegt de zoen gegeven te hebben uit troost voor zijn misdaad. De handlanger van de charmeur is nog voortvluchtig

© Redactie 2014
diefstal
frankrijk
parijs
dna
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi