Marokko wil meer toeristen uit Saudi-Arabië

marokko
23
14 feb '14
Marokko wil de toeristenstroom vanuit Saudi-Arabië een impuls geven. Marokko voelt daar veel voor, ondanks de negatieve berichten over Saudische toeristen.

De Marokkaanse minister van Toerisme Lahcen Haddad ontmoette gisteren in Riyad prins Khalid bin Bandar bin Abdelaziz. De prins is gouverneur van de regio Riyad. In een verklaring aan staatspersbureau MAP zei Haddad dat de besprekingen een gelegenheid waren om manieren te ontdekken om de samenwerking tussen Marokko en de Golfstaat te bevorderen. De twee spraken over verschillende aspecten in de toeristische sector.

Volgens de minister liggen er genoeg kansen om wat voor elkaar te betekenen in de voor Marokko belangrijke sector. De bijeenkomst stond ook in het teken van het bespreken van de potentie om investeerders aan te moedigen in Marokko te investeren. Op dit punt zijn beide leiders overeengekomen een 'investeringsforum' op te zetten.

Hoewel Saudische toeristen in Marokko vooral bekend staan om hun lusten en prostitutiebezoek, komt het gros naar Marokko om te genieten van het land. Samen met andere toeristen uit het Midden-Oosten geven ze het meest uit in Marokko.

© Redactie 2014
marokko
saoedi-arabië
lahcen haddad
riyad
toerisme
arabische wereld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi