Frank de Boer gecharmeerd van Marokkaans talent Ziyech

sport
30
17 feb '14
Hakim Ziyech maakte in de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen indruk op Frank de Boer. 'Hij zou zeker bij Ajax passen', zei de coach.

Na een goede wedstrijd van Ziyech vertelde Frank de Boer fan van hem te zijn. Heerenveen verloor weliswaar met 3-0 van de Amsterdammers maar de middenvelder maakte een uitstekende indruk op de trainer van Ajax. De Marokkaanse Nederlander kwam tot twee keer toe dicht bij een openingstreffer voor de Friezen.

Heerenveen dat onder de leiding van trainer Marco van Basten in de subtop bivakkeert, is bezig aan een goed seizoen. Dit komt mede dankzij de in vorm verkerende Ziyech die in 24 wedstrijden 8 keer het net wist te vinden. Volgens de Boer is Ziyech een talentvolle voetballer. 'Hij is een echte stilist, met heel veel gevoel in z'n linkerbeen. Hij zou zeker bij Ajax passen.'

De Boer wilde het verder niet hebben over een eventuele transfer van de twintigjarige voetballer. Ziyech staat tot medio 2015 onder het contract bij Heerenveen. Mogelijk zal Ajax toeslaan als de middenvelder voor die tijd zijn contract niet verlengt.  

© Redactie 2014
ziyech
ajax
heerenveen
frank de boer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?