Eenzame Marokkaan in Italië pas na maanden dood gevonden

marokko
27
20 feb '14
Afgelopen maand werd Den Haag opgeschrikt door de vondst van de oude Mansour Bouqrab. Hij lag al ruim een jaar dood in zijn woning, maar niemand die naar hem omkeek.

Lokale autoriteiten van de Italiaanse stad Perugia melden dat een 74-jarige Marokkaan onder dezelfde omstandigheden gevonden is. Ook hij overleed in zijn appartement en werd veel later pas ontdekt. De Marokkaan in Italië was al maanden dood toen hij werd gevonden. Bovendien leefde hij al jaren in eenzaamheid. Toen zijn buren hem lang niet hadden gezien besloten ze de politie in te lichten. Toen agenten een kijkje kwamen nemen zagen ze de oude man liggend op zijn bed. 

Zijn lichaam was in een verre staat van ontbinding. Volgens eerste berichten is hij een natuurlijke dood gestorven, maar autopsie moet dit bevestigen. De eenzame dood van de twee oude Marokkanen in Europa is op z'n zachtst gezegd opvallend te noemen. In de Marokkaanse gemeenschap is het nauwelijks voor te stellen dat een ouder zijn leven alleen doorbrengt en zelfs alleen sterft. 

© Redactie 2014
marokko
italië
perugia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi