Egyptische zangeres haalt uit naar Marokkaanse Dounia Batma om polygaam huwelijk
De Marokkaanse zangeres Dounia Batma trouwde onlangs met een rijke man uit Bahrein. Zij mag zich zijn tweede vrouw noemen omdat hij een polygaam huwelijk prefereert.
21 February 2014
shownieuws

Winnares van de eerste Arab Idols, de Egyptische zangeres Carmen Soliman, heeft naast veel Marokkaanse burgers eveneens haar afkeuring uitgesproken over het huwelijk. 'Als mijn man besluit om met nog iemand te trouwen zal ik hem onmiddellijk verlaten, zonder enige aarzeling of spijt', zegt Soliman. De Bahreinse Mohamed Al Turk heeft een andere vrouw maar wilde Batma er graag bij hebben.

'Ik ben niet voor een vroeg huwelijk, maar Dounia Batma is oud genoeg (22 jaar). Persoonlijk geef ik de voorkeur om mijn universitaire studies af te ronden', zegt de zangeres volgens Al Quds Al Arabi. Bovendien geeft ze aan zeer jaloers te zijn en graag als enige vrouw van haar toekomstige man wil zijn. 'Dounia heeft wat mij betreft een fout gemaakt door met een gehuwd persoon te trouwen, die misschien al kinderen heeft. Dat in een tijd waarin vrouwen in haar land worstelen tegen polygamie.'

Batma trekt zich op haar beurt niks aan van alle kritiek. Ze zegt blij en trots te zijn als tweede vrouw van Al Turk. De zangeres en miljonair trouwden onlangs in een luxe hotel in Casablanca. 

marokko
carmen soliman
dounia batma
arab idol
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi