Brit steekt 'verwesterde' vrouw 19 keer in nek

buitenland
19
5 mrt '14
Een jaloerse man heeft zijn vrouw gedood omdat zij een affaire had met een ander.

De 35-jarige Jahangir Nazar uit het Engelse Manchester liet zijn vrouw en 6-jarige jongen achter in hun huis en vluchtte. Het kleine kind reageerde door de politie te bellen. De 30-jarige Farkhanda Younis overleefde de steekpartij niet. Nazar ontkent het vermoorden van zijn vrouw niet maar claimt wel last te hebben gehad van zijn geestelijke toestand.

De rechtbank geloofde echter niet dat zijn geestelijke toestand van invloed is geweest tijdens de schokkende feiten. Volgens de aanklager haalde de dader na zijn misdrijf een groot geldbedrag van de bank, ontdeed hij zich van zijn met bloed doorweekte kleding en was hij zijn auto aan het inladen voor vertrek. Zijn daden spreken volgens de rechtbank tegen zijn claim van een geestelijke aandoening. 

De man beschuldigde zijn vrouw een te verwesterde levensstijl te hebben. De affaire die daar bovenop kwam werd Nazar te veel. John Jones QC, die de zaak opende in de rechtszaal, claimt dat Nazar achterdochtig, wantrouwig en gewelddadig was. Hij gebruikte volgens de Daily Mail zijn telefoon tijdens het afluisteren van zijn vrouw als hij uit huis ging. 

Het slachtoffer was uren voor haar dood nog vreemd gegaan. De vrouw vierde in een hotel de verjaardag van de getrouwde man waar ze mee vreemd ging. Nazar belde zijn vrouw 25 keer maar zij gaf geen gehoor. De rechtbank maakte duidelijk dat zij het gedrag van de vrouw niet meenemen in het veroordelen van de dader. 

© Redactie 2014
ontrouw
jaloezie
liefde
ex
huwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi