Lijsttrekker Khoulani van moslimpartij opgepakt

algemeen
44
10 mrt '14
Duo-lijsttrekker Abdurrazaq Khoulani is samen met twee vrijwilligers gisteravond opgepakt door de politie wegens het plakken van een verkiezingsposter.

Khoulani reageert op Facebook als volgt: 'Handhaving door de politie is prima, daar zijn we als PvdE ook voor. Maar dat we door drie politieauto’s inclusief agenten in burger zijn gearresteerd en een tijd in een politiecel hebben moeten doorbrengen is buiten alle proportie. We hadden gewoon een boete kunnen krijgen en het ter plaatse kunnen afdoen'.

Duo-lijsttrekker Arnoud van Doorn: 'Op deze locatie (het oude belastingkantoor bij station HS) hangt het vol met verkiezingsposters. Het is tenslotte verkiezingstijd. Wees dan consequent en pak dan ook anderen op die posters plakken. Dat moet eenvoudig te doen zijn, het is tenslotte een hotspot en het hangt er vol met camera’s. Gelijke monniken gelijke kappen'. 

De Partij van de Eenheid heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan burgemeester Van Aartsen. 'Het lijkt ons verstandig dat de politie zich gaat concentreren op de groep vandalen die ondernemers intimideren en verkiezingsposters weghalen. Dat lijkt ons wat zinvoller', besluit Khoulani.

© Redactie 2014
khoulani
pvde
islampartij
moslimpartij
den haag
arnoud van doorn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?