Marokkaanse bejaarde (96) slachtoffer groepsverkrachting

marokko
157
17 mrt '14
Een 96-jarige bejaarde vrouw uit Sidi Slimane is slachtoffer geworden van een van de gruwelijkste misdrijven die een vrouw op deze leeftijd mee kan maken.

De doorgaans goed geïnformeerde nieuwsbron Le360 maakt melding van een groepsverkrachting van de hoogbejaarde vrouw uit Sidi Slimane. Het gruwelijk drama vond afgelopen week plaats, aldus de bron. Een groep jongemannen van rond de 25 jaar was mogelijk onder invloed van alcohol of drugs toen ze het huis van de vrouw binnendrongen. Alsof het niet erg genoeg was bewapenden de mannen zich met messen. 

Toen ze binnen waren vergrepen ze zich aan de hulpeloze vrouw, die het nog wel om hulp schreeuwde maar door haar leeftijd en zwakke stem kon niemand haar horen. Het slachtoffer werd verkracht en kon uiteindelijk gered worden. Ze werd in shock naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. De vrouw is ernstig getraumatiseerd. Zeker gezien haar leeftijd maken artsen zich grote zorgen om haar psychische gesteldheid. 

Een vereniging met de naam 'Blijf van mijn kind af' komt normaliter vooral op voor misbruikte kinderen maar maakt voor de oude vrouw een uitzondering. Ze reageerden vol woede en stelden de schokkende daad aan de kaak bij de autoriteiten. Eventuele berichten over aanhoudingen ontbreken nog. 

© Redactie 2014
marokko
sidi slimane
groepsverkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?