Vrouw komt om het leven door borstvergroting met vaseline
Chirurgische ingrepen zijn voor veel mensen onbetaalbaar en dat brengt veel gevaren met zich mee. Een Argentijnse vrouw bedacht een alternatief en voerde dit uit.
21 March 2014
lifestyle

De 39-jarige Sonia Perez Llanzon uit Argentinië besloot een eigen borstvergroting uit te voeren door vaseline in te spuiten. Ze injecteerde het goedje bij haarzelf om grotere borsten te krijgen. Al gauw moest de vrouw worden opgenomen in het ziekenhuis. Sonia bleek een dodelijke bloedprop in haar longen te zijn opgelopen. Volgens de lokale media was Sonia een gezonde vrouw. 

Ze was agente van beroep en had talent voor boksen. Wel was ze geobsedeerd door jaar uiterlijk, aldus de Telegraaf. Hoofd chirurgie Julio Pla van het ziekenhuis doet zijn verhaal. 'De vrouw kwam aan in het ziekenhuis met verwondingen aan haar borsten. In eerste instantie ontkende ze alles, maar later gaf ze toe dat ze zichzelf had geïnjecteerd met vaseline. Ik heb persoonlijk nog nooit zoiets gezien. Het menselijk lichaam heeft antistoffen tegen bacteriën en virussen, maar nog geen mechanismen tegen producten als vaseline.'

borstvergroting
vaseline
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi