Opnieuw bejaard slachtoffer verkrachtingspoging Marokko

marokko
23
1 apr '14
Marokko is opnieuw opgeschrikt door een brute aanval op een bejaarde vrouw. Ditmaal viel een man een oude vrouw aan in Marrakech. Een 75-jarige vrouw ligt in coma na een verkrachtingspoging door een man van ongeveer dertig jaar, in de wijk Sokoma in Marrakech.

Het 75-jarige slachtoffer zou door een man zijn aangevallen in Marrakech toen ze op een veld wat kruiden aan het plukken was. Hij had de vrouw op het oog als mogelijk verkrachtingsslachtoffer, meldt Goud.ma. De lafaard slaagde echter niet in zijn poging omdat hij niet rekende op de overlevingsdrang van de vrouw. Eenmaal aangevallen verzette ze zich hevig waardoor ze harde klappen kreeg. 

Het is aan buren te danken dat de vrouw niet werd doodgeslagen. Zij reageerden op de noodkreten van het slachtoffer. Hoewel een verkrachting uitbleef raakte ze door de harde klappen in coma. Ze liep onder meer een kaak- en beenbreuk op. De dader wist te ontsnappen en is volgens de familie van de vrouw nog niet gearresteerd. Wel zoekt de politie met man en macht naar hem. 

Inmiddels heeft het slachtoffer verschillende operaties achter de rug. Goud plaatste een foto van de vrouw aan de beademing maar deze is te schokkend om hier te laten zien. Waarschijnlijk zal de vrouw het overleven.

© Redactie 2014
marokko
verkrachting
marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?