Terminale vader geeft dochter (11) alvast weg (video)
De afwezigheid van een ouder maakt een bruiloft minder mooi. Fotografe Lindsey Villatoro organiseerde daarom speciaal voor de 11-jarige Josie Metz een schijnbruiloft.
02 April 2014
lifestyle

Haar 62-jarige vader Jim lijdt aan alvleesklierkanker en heeft niet lang meer te leven. Zijn laatste dagen mag hij dan ook met zijn gezin doorbrengen. Samen met zijn vrouw Grace huurden zij de fotografe in. Villatoro fotografeert vaker terminale of erg zieke patiënten om hun laatste momenten vast te leggen: 'Ik probeer de mensen hoe ze zijn in beeld te brengen en niet hun ziekte', schrijft het AD.

In eerste instantie was het de bedoeling een verjaardagsfeestje te organiseren voor de aangeslagen Josie. Door middel van een oproep op haar website wilde de initiatiefneemster geld inzamelen om het meisje een onvergetelijke dag te schenken met haar vader. Villatoro besloot hier vanaf te stappen en het nog groter aan te pakken. Met het oog op de toekomst zou het meisje nooit door haar vader weggegeven kunnen worden. 

Daar wilde de fotografe graag iets mee doen. Ze organiseerde een complete bruiloft met bloemen, banket, verlovingsring en een jurk. Tijdens de prachtige bruiloft kon het meisje toch door haar vader weggegeven worden. Dit werd uiteindelijk een emotioneel moment voor alle aanwezigen. Alleen de bruidegom ontbrak, maar gezien haar leeftijd moet dat helemaal goed komen. 

Voor Josie is het nu al de mooiste dag van haar leven.


bruiloft
huwelijk
liefde
josie metz
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi