Fatima leeft in een hel na trouwen met Spanjaard

marokko
84
4 apr '14
Fatima is een Marokkaanse vrouw en leeft samen met haar Spaanse man in België. Haar broer kan dit niet verkroppen en doet er alles aan om haar leven tot een hel te maken.

Dit om de simpele reden dat zij niet getrouwd is met iemand van Arabische komaf. Fatima Meziani was al vaker het slachtoffer van vandalisme door haar broer Abdelhak. Ze kreeg zelfs doodsbedreigingen aan haar adres. Dagelijks tracht Abdelhak het leven van zijn zus te ruïneren en dat lijkt hem aardig te lukken. In de nacht van dinsdag op woensdag werd haar auto zelfs in brand gestoken. 

Gescheiden De politie arresteerde de man de volgende dag, die de feiten direct toegaf. Als reden gaf hij dat zijn zus niet is getrouwd met een Arabier, een situatie die hij nooit zal kunnen accepteren verklaarde hij. Farima leidt nu een vervelend leven. 

Yabiladi citeert: 'Ik ben van Marokkaanse komaf en in het verleden ben ik met twee Arabieren getrouwd geweest. Mijn broer maakt mijn leven moeilijk en krijg doodsbedreigingen op mijn telefoon'.

© Redactie 2014
marokko
spanje
belgië
fatima
luik
belgië
trouwen
liefde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?