Stoke City wil Assaidi houden

marokko
2
28 apr '14
Stoke City wil graag door met Oussama Assaidi.

De Marokkaanse buitenspeler van Liverpool komt dit seizoen op huurbasis uit voor de club uit Stoke-on-Trent. Assaidi heeft een uitstekende indruk achtergelaten op trainer Mark Hughes. De voormalig aanvaller van onder meer sc Heerenveen heeft de kans die hem geboden werd door Stoke met beide handen aangegrepen. 

Assaidi was dit seizoen meermaals beslissend en etaleerde regelmatig de vorm die Liverpool in 2012 deed beslissen zo'n vier miljoen euro voor hem te betalen. Een doorbraak op Anfield Road bleef uit, Stoke City hoopt Assaidi nu blijvend te bevrijden van de reservebank in Liverpool.

"Ozzy is niet onze speler, maar hij heeft het heel goed gedaan en we gaan over zijn toekomst praten", zegt Hughes in gesprek met The Daily Star. "Wij zijn goed voor hem geweest en hij is goed voor ons geweest. Maar we weten nog niet waar zijn toekomst ligt, omdat we dat soort gesprekken nog niet gevoerd hebben." Assaidi, die door een blessure enige tijd moest toekijken, scoorde dit seizoen vier keer namens Stoke City.

© Voetbalprimeur 2014
marokko
oussama assaidi
liverpool
stoke city
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?