Badr Hari en rapper ruziën: 'Marokkanen zijn net Harry Potter'

marokko
78
9 mei '14
Badr Hari heeft het aan de stok gekregen met de Franse rapper Booba. De twee kemphanen vochten hun ruzie uit via Instagram.
Eerder deze week verscheen op Instagram een bericht van de rapper. Daarin stond een stukje van een nieuwe rap: 'Geen bla bla bla, breng me Badr Hari, we vechten een tegen een, ik sla hem knock-out', klonk het. Van een gevecht in de ring zal het nooit komen maar wat de rapper daarna in zijn single wilde verwerken maakte Hari boos: 'Doe me geen s7or, het schijnt dat jullie Marokkanen net als Harry Potter zijn'. 

Via Instagram liet Hari kort daarop weten dat hij 'de single vooral moet uitbrengen als hij lef heeft'. 

Excuses
Na de nodige berichten heen en weer en discussies onder fans van beide mannen besloot Booba zijn excuses aan te bieden. Dit deed hij volgens verschillende bronnen via voetballer en goede vriend van Hari, Karim Benzema. Badr verwijderde daarna zijn berichten richting de Booba. Desondanks blijft nog veel onduidelijk. Is het wel Hari's echte Instagram-account? 

Booba twijfelt daar inmiddels ook aan en geeft aan Marokkanen nooit te beledigen: 'Neppe account, stap van jullie pony's af. Marokko wordt niet geminacht in mijn nieuwe single en dat zal ook nooit gebeuren'. 
© Redactie 2014
marokko
badr hari
booba
frankrijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi