Tom Hanks maakt geweldig avontuur mee in Marokko na autopech
Tom Hanks en twee leden van zijn filmcrew hebben een absoluut avontuur meegemaakt in Marokko.
09 May 2014
shownieuws

De acteur en zijn twee medewerkers waren in Marokko aanwezig om filmlocaties te zoeken. Toen ze terechtkwamen in een woestijnachtig gebied klapte de band van hun jeep, dat terwijl er geen reserve aanwezig was. Showbiz Spy meldt dat Hanks nog probeerde te bellen met andere collega's maar dat niet omdat van een normaal belsignaal geen sprake was. 

Ezels Ze hadden maar een keus en dat was lopen richting de dichtstbijzijnde grote stad. Rabat was nog ver weg maar onderweg hoopten ze mensen tegen te komen die hen konden helpen. Die hulp kwam er want de mannen kwamen een Marokkaan tegen, die toevallig met drie muilezels op pad was. Het gesprek met de man ging moeizaam, omdat hij nauwelijks Engels sprak. De taal van geld spreekt iedereen echter. 

Hanks haalde zijn portemonnee tevoorschijn en sloot een deal om drie ezels te kopen. Met de dieren gingen ze vervolgens op pad. Twee uur later kwamen ze aan bij een dorp en slaagden ze erin hun filmcrew te bellen. Zij brachten vervolgens redding. En wat er met de ezels gebeurde? 'Tom ruilde de muilezels met een winkelier voor wat koude drankjes en snacks', meldt de bron.

marokko
tom hanks
acteur
film
hollywood
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi