PSV is gedrag van Bakkali beu en stopt onderhandelingen

sport
49
26 mei '14
PSV heeft Zakaria Bakkali de laatste aanbieding om zijn contract te verlengen in Eindhoven al gedaan.

De jongeling, international van België, maakt zichzelf niet bijster populair bij de Brabantse club. PSV is nu duidelijk, schrijft De Telegraaf. De clubleiding van de Eindhovenaren onderhandelt al een poosje met Bakkali over een nieuw contract. De afgelopen maanden weigerde de achttienjarige aanvaller zijn handtekening te zetten, ondanks een toezegging in januari dat hij zijn contract bij PSV zou verlengen. 

Volgens de krant heeft PSV het gevoel dat de club aan het lijntje wordt gehouden, de onderhandelingen zijn daarom gestaakt. Bakkali krijgt van PSV de kans om in te stemmen met het bod dat de club hem al heeft gedaan, wanneer Bakkali besluit niet in te gaan op die aanbieding dan zal hij bij de start van de voorbereiding deel uitmaken van het tweede elftal van PSV. 

Bovendien wil de club Bakkali in dat geval verkopen; de buitenspeler is in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. PSV wil voorkomen dat Bakkali transfervrij de deur uitloopt. Bakkali maakt het er ondertussen niet makkelijker op voor zichzelf. De aanvaller werd afgelopen weekend tijdens een oefenwedstrijd in Zuid-Korea al na zestien minuten naar de kant gehaald door interim-trainer Ernest Faber, die z'n buik vol had van Bakkali.

© Voetbalprimeur 2014
zakaria bakkali
psv
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?