MAT Tetouan kampioen van Marokko

31
26 mei '14
MAT Tetouan wist afgelopen zondag kampioen van Marokko te worden.

Tetouan won zelf met 2-1 van RS Berkane terwijl concurrent Raja Casablanca met 1-0 verloor van OCS Safi. Trainer Aziz El Amri van de Noord-Marokkaanse ploeg keek tevreden toe hoe zijn team na 33 minuten met 2-0 voor stond. Nog geen 4 minuten laten kwam er nog meer goed nieuws uit de andere wedstrijd.

OCS Safi scoorde namelijk in de 37e minuut tegen Raja Casablanca. In deze wedstrijd wisten beiden ploegen hierna het net niet meer te vinden. Met deze overwinning was OCS Safi zeker van lijfsbehoud terwijl Raja Casablanca het kampioenschap uit handen gaf, meldt Atlas-Lions.

In de andere wedstrijd wist RS Berkane nog wel een doelpunt te maken. Gelukkig voor de nieuwe kampioen bleef het hier bij. Hierdoor zal MAT Tetouan Marokko aankomende winter vertegenwoordigen tijdens de WK voor clubs. Zij treffen Auckland City FC in de play-off ronde.