Amerikaanse actrice hoopt via Marokkaanse wet te scheiden
Een Amerikaanse actrice heeft een opmerkelijk verzoek aan de Marokkaanse autoriteiten. Ze wil namelijk dat haar scheiding door een Marokkaanse rechter in behandeling wordt genomen.
02 June 2014
shownieuws

Aanleiding hiervoor? Pilar Sanders hoort tot de beweging Moorish National Aboriginal. De beweging stelt dat hun roots in Marokko liggen en daarom alleen de Marokkaanse wet uitvoeren. Nu de actrice in een scheiding ligt heeft ze wel een probleem: om het op haar manier te doen moet een Marokkaanse rechtbank een Amerikaanse zaak behandelen. 

Of is er meer aan de hand? De scheiding gaat de actrice waarschijnlijk miljoenen kosten als een Amerikaanse rechter het vonnis uitspreekt. De vrouw heeft verder geen enkele band met Marokko en gebruikt haar argument om simpelweg geld te besparen. Het ziet er echter naar uit dat Pilar haar zin niet krijgt. Eerder weigerde ze ook haar achternaam te veranderen, Sanders is namelijk de achternaam van haar steenrijke ex-man Deion Sanders. 

Het moge duidelijk zijn dat Marokko niet betrokken zal zijn bij haar scheiding nu een Amerikaanse rechter haar verzoek heeft afgewezen. De Hollywood-actrice zal naar eigen zeggen niet opgeven.

marokko
vs
actrice
pilar sanders
opmerkelijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi