Meisje (12) 19 keer gestoken door klasgenootjes

buitenland
22
4 jun '14
In het Amerikaanse Milwaukee is een 12-jarig meisje op brute wijze bijna doodgestoken.

Tijdens een slaapfeestje bij één van de drie meisjes besloten de twee jonge daders een horrorverhaal na te spelen. Het verhaal over Slenderman fascineerde de twee zodanig dat ze zijn voorbeeld volgden. Het slachtoffer werd naar een bebost gebied gelokt en daar 19 keer gestoken met een groot keukenmes. 

Na de daad lieten de twee meisjes hun klasgenootje voor dood achter, meldt het AD. Op eigen kracht wist het meisje kruipend een nabijgelegen weg te bereiken. Een fietser trof het lichaam van het kind daar aan. Het duurde niet lang voor de politie door had wie de daders waren. 

De twee meisjes zijn als volwassenen berecht en aangeklaagd voor moord. Er hangt de tieners een gevangenisstraf van 60 jaar boven het hoofd. Het slachtoffer overleefde de horrordaad wel, maar ligt nog in het ziekenhuis. Na onderzoek van de politie kwam naar boven dat de twee meisjes de steekpartij al in februari al hadden gepland. 

De twee beraamden toen meerdere moordscenario's. Het was eerst de bedoeling het slachtoffer de mond te snoeren met duct tape om haar vervolgens in de nek te steken met een mes. Van dit plan zijn ze afgestapt omdat het voor te veel puinhoop zou zorgen.

© Redactie 2014
amerika
moord
kinderen
horrorfilm
bizar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?