Nieuwe MaroComedy volledig Marokkaans gesproken
De tijd vliegt! We staan alweer voor de laatste editie van Marocomedy van dit theaterseizoen.
10 June 2014
lifestyle

Voordat we aan de zomervakantie en Ramadan beginnen sluiten we eerst af met een speciale editie. Het wordt namelijk de eerste Marocomedy die 100% Marokkaans gesproken zal zijn. We nemen je mee op avontuur en geven antwoord op vragen als ‘hoe is het om in Nederland te leven? Hoe is het leven in Marokko? Hoe Marokkaans zijn wij eigenlijk en hoe was het leven vroeger en hoe is het nu?’. 

De hele avond staat in het teken van grappen, verhalen uit het verleden, het heden en de toekomst.  Dit doen we uiteraard met de beste komedianten. Yahya, Youssef El Moussaoui en TiiwTiiw brengen je in een sfeer die je verlangen naar Marokko opwekt. Laatst genoemde is vooral bekend onder Jbala. Daarbij: waar het hart vol van is, stroomt de mond van over. Daarom laat Derek Otte deze editie zijn hart voor het eerst spreken in het Marokkaans. 

Omar Ahaddaf vliegt op zijn beurt op zijn tapijt zonder enige vorm van tijdsbesef. Hoog boven de wolken, neerkijkend op de wereld, heeft hij een perfect zicht op zijn verleden, zijn heden en het pad dat hij wil bewandelen. Haalt hij de overkant? De tijd zal het leren. Marocomedy Layali Maghrebia wordt een onvergetelijke comedyavond in het Darizja en een vleugje Tamazight

Deze editie is voor jong en oud dus neem naast je vrienden ook gezellig je ouders, ooms tantes, buren, broers en zussen mee. Kortom: dit is het ultieme uitje, zo net voor de Ramadan.


Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op: www.marocomedy.nl www.meervaart.nl

marocomedy
layali maghrebia
comedy
theater
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi