Marokkaanse in Dubai leert agenten lesje na onbeschoft voorstel

marokko
92
17 jun '14
Een Marokkaanse die in Dubai verblijft heeft twee agenten een lesje geleerd nadat zij haar wilden matsen. Wel moest een dienst geleverd worden.
De twee agenten hielden tijdens een veiligheidscontrole de 24-jarige Marokkaanse vrouw aan in Dubai. Toen ze ontdekten dat haar documenten niet in orde zijn en daardoor illegaal in de Emiraten verblijft boden ze haar een oplossing aan. Als zij seks met hun zou hebben zouden de agenten haar illegale verblijfsstatus door de vingers zien en niet melden bij hun meerderen, aldus nieuwsbron Albawaba. 

Het voorstel kwam nadat de agenten haar paspoort zagen en de vrouw in kwestie uit het voertuig werd gehaald. Volgens het slachtoffer kwamen ze vervolgens overeen om elkaar te ontmoeten in een hotel. De Marokkaanse was echter niet van plan op te komen dagen en diende direct een klacht in wegens seksuele intimidatie. In samenwerking met de politie verzonnen ze vervolgens een plan om de twee agenten op heterdaad te betrappen. 

Dat plan lukte. De twee staan nu terecht voor onder meer corruptie. Over twaalf dagen zal de tweede hoorzitting plaatsvinden. De bron kon echter niet melden of de Marokkaanse ook terecht zal staan voor bijvoorbeeld illegaliteit. Mocht dit het geval zijn zal ze waarschijnlijk teruggestuurd worden naar Marokko.
© Redactie 2014
marokko
dubai
vae
prostitutie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi