Jochie (14) overvalt snackbar

algemeen
9
30 jun '14
Zaterdag is een snackbar in Dordrecht overvallen door een wel heel opvallend duo.

Eigenares Els Schouten denkt in gesprek met het AD geslagen terug aan de vreemde avond. Even voor achten was zij samen met een medewerkster aan het opruimen in haar snackbar 't Dammetje, toen twee overvallers binnenstormden. De twee dreigden met een mes en eisten geld van de verbaasde onderneemster. Een van de overvallers bleek namelijk een kind te zijn.

De eigenares twijfelde toe te geven maar besloot dit toch te doen vanwege het agressieve en angstige gedrag van de twee. Het duo ging er snel vandoor. Els liet het er niet bij zitten en zette  met behulp van wat kinderen uit de buurt de achtervolging in, ook de politie werd hierbij gealarmeerd. Al gauw werd een 14-jarige jongen in het bezit van een mes opgepakt.
'Ik kan er nog niet over uit dat zo'n jongen meedoet aan een overval. Ik zou graag eens een gesprek met hem hebben over waarom hij zoiets een ander wil aandoen', zegt Els na het incident. 

Eerdere overval Bij de vorige overval op 't Dammetje was ze angstig. 'Deze keer was ik boos. Ik kan er nog niet over uit.' Daarom werd een achtervolging ingezet door de vastberaden Els. Ze wil verder niet zeggen hoeveel geld ze mist. 'Het was de dagopbrengst van zaterdag.'   

© Redactie 2014
dordrecht
overval
geld
kind
bizar
snackbar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi