Hond kotst trouwring na vijf jaar uit
Een vrouw uit de Amerikaanse staat Wisconsin had na haar trouwring al vijf jaar kwijt te zijn alle hoop opgegeven deze ooit nog terug te vinden.
01 July 2014
lifestyle

Tot haar verbazing werd de ring twee weken geleden door haar hondje Tucker opgehoest. De rakker, die zijn bijnaam 'kruimeldief' eer bewees, had de trouwring waarschijnlijk jaren geleden opgesmikkeld. Lois Matykowski vertelde hoe zij twee weken geleden met haar kleindochter van een ijsje zat te genieten. Op een gegeven moment zag Matykowski dat het meisje haar ijsje kwijt was. 

Toen ze om zich heen keek, zag ze de ondeugende hond met zijn lippen smakken. De 'kruimeldief' bleek de lekkernij stiekem te hebben opgepeuzeld, inclusief ijsstokje. Het ijsje viel niet goed bij de ondeugende Tucker. Na korte tijd gaf het beestje over. Twee dagen later gebeurde dit opnieuw. Matykowski kon haar ogen niet geloven toen ze haar verloren gewaande trouwring tussen het hondenbraaksel aantrof. 

Een ingeschakelde dierenarts denkt de oplossing van het mysterie te weten. Het ijsstokje heeft mogelijk de ring losgemaakt uit Tuckers buikje, waardoor het sieraad weer naar buiten kon komen. De 'kruimeldief' maakt het goed. Een röntgenfoto toonde aan dat Tucker geen verborgen schatten meer in zijn lichaam heeft. 

Ondertussen zijn de buren jaloers op Matykowski. "Zij willen ook allemaal een hond die diamanten ophoest", aldus een lachende Matykowski. 

© Novum 2014
vs
wisconsin
lois matykowski
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi