Marokkaanse baby komt om door verdwaalde kogel

marokko
14
25 aug '14
Een baby van slechts vijf maanden oud is op onfortuinlijke wijze om het leven gekomen in Saudi-Arabië.

De baby van Marokkaanse komaf werd getroffen door een verdwaalde kogel in Khamis Mushait, in het zuidwesten van Saudi-Arabië. Volgens de Saudische pers zou de kogel verticaal uit de hemel zijn gevallen en het kindje hebben geraakt. Vader Said verklaarde dat ze in het winkelcentrum waren om tickets naar Marokko te kopen. 'Mijn vrouw, mijn zwangere zus, mezelf en de baby waren in het winkelcentrum om vliegtickets te kopen zodat mijn ouders de pasgeborene konden zien', zegt de niet te troosten ouder. 

De moeder en tante van Tufaha (zoals het kind heet) wachtten buiten het kantoor toen ze een schot hoorden. Vervolgens zagen ze dat de baby onder het bloed zat. Een omstander hielp hen vervolgens om de baby naar het plaatselijke ziekenhuis te brengen. Alle hulp mocht echter niet baten.

Ongeloof Toen de moeder haar man huilend opbelde kon hij nog geen verband leggen met zijn eigen zoon. Hij dacht dat zijn zus aan het bevallen was en daarom met spoed naar het ziekenhuis moest komen. Al snel bleek dat zijn Tufaha op de intensive care lag, waar hij een dag later aan zijn verwondingen overleed. De politie voert onderzoek om de losser van het schot te achterhalen.

© Redactie 2014
marokko
saoedi-arabië
khamis mushait
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?