Assaidi blijft nog een jaar bij Stoke City

marokko
4
2 sep '14
Oussama Assaidi heeft zijn transfer naar Stoke City te pakken.

De Premier League-club is er maandag op de valreep in geslaagd de dribbelaar op huurbasis over te nemen van Liverpool. Stoke krijgt net als vorig seizoen een heel jaar de beschikking over Assaidi, meldt Liverpool een klein uur voor het verstrijken van de transferdeadline. Over de voorwaarden in het huurcontract doen Stoke en Liverpool maandagavond nog geen uitspraken.

In Engelse media wordt gemeld dat Stoke 1,2 miljoen euro betaalt en het volledige Liverpool-salaris van de 26-jarige Assaidi overneemt. Dat is goed voor ongeveer 80.000 pond per week. Hij komt op Anfield Road niet in aanmerking voor speelminuten. Assaidi speelde vorig seizoen al bij The Potters en maakte in negentien duels een uitstekende indruk. Dat overtuigde Stoke ervan om deze zomer opnieuw aan te kloppen bij Liverpool, helemaal toen afgelopen weekend Peter Odemwingie wegviel met een zware knieblessure.

Stoke, dat zich eerder deze zomer al versterkte met Steve Sidwell, Phil Bardsley, Bojan Krkic, Victor Moses en Dionatan Teixeira, trok zich in een eerder stadium nog terug uit de onderhandelingen door het hoge prijskaartje van Assaidi. Hij wordt woensdag verwacht op de training. 

© Voetbalprimeur 2014
oussama assaidi
marokko
stoke city
transfer
liverpool
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?