Nieuwe Barca-ster El Haddadi kiest nog niet voor Marokko of Spanje

marokko
2
3 sep '14
Munir El Haddadi is het nieuwste talent dat op de drempel van een absolute doorbraak bij FC Barcelona staat.
De negentienjarige aanvaller maakt in de eerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen indruk in de hoofdmacht van de Spaanse club.Barça nam de Spanjaard met Marokkaanse roots in 2011 over van Atlético Madrid. Na zijn goede prestaties in dienst van Barça B kreeg El Haddadi dit seizoen een kans bij de hoofdmacht van de club. En die greep hij met beide handen aan. Zijn debuut in de Primera División luisterde El Haddadi op met een treffer. 

De jeugdinternational van Spanje kan het allemaal maar amper bevatten. "Ik had niet verwacht dat dit allemaal zou gebeuren, maar het is het gevolg van elke dag hard werken. Uiteindelijk is dit de beloning die je krijgt", zegt El Haddadi in de Spaanse media. "Het is een droom die uitkomt om met mijn Barça-teamgenoten op het veld te staan. Ik heb altijd gezegd dat Lionel Messi mijn idool is en dat is hij nog steeds. Ik leer elke dag van hem. Ik kijk naar alles wat hij doet."

"Ik probeer dezelfde persoon te zijn die ik altijd geweest ben. Het is mijn doel om elke dag mijn best te doen en ik ben kalm. Het is een prijs, alsof ik de loterij gewonnen heb!", aldus El Haddadi, die nog geen besluit over zijn interlandtoekomst wil nemen. De in Spanje geboren aanvaller mag ook voor Marokko uitkomen. "Ik houd me er niet mee bezig. Ik blijf kalm en focus me op het voetballen."
© Voetbalprimeur 2014
munir el haddadi
marokko
spanje
fc barcelona
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi