Meisje uitgehuwelijkt aan zwerfhond (video)
Dit is met recht het 'huh, wat krijgen we nou bericht' van de dag. En dat om het volgende. Een 18-jarige jongedame is namelijk uitgehuwelijkt aan een zwerfhond.
03 September 2014
lifestyle

Mangli Munda zou bezeten zijn door boze geesten en dat heeft volgens haar Indiase familie maar een remedie: trouwen met een hond. Niet zomaar een hond maar een zwerfhond. De lokale goeroe garandeert dat het meisje en haar dorp een voorspoedige toekomst krijgt na het huwelijk. Dat meldt het AD op basis van bronnen bij Daily Mail. Van het huwelijk zijn videobeelden gemaakt. 

Het is overigens niet voor het eerst dat in het dorpje in Jharkhand een behekste vrouw hetzelfde lot ondergaat. Volgens vader Mangli had dat huwelijk ook een goed resultaat. Als het meisje met een normale man zou trouwen zou het hele dorp getroffen worden door ongeluk. Door het trouwen met een hond komt haar vloek over op de hond, aldus de dorpelingen. 

Met een auto werd het verbaasde beest naar de hindoeceremonie gebracht. Het meisje was logischerwijs niet blij met haar kwijlende en stinkende echtgenoot. Munda is echter van mening dat ze alleen op deze manier haar lot kan verbeteren. Nu ze met een hond getrouwd is mag ze later met een mens trouwen. Sheru, zoals de zwerfhond heet, moet wel hun huisdier worden. 

Als dat maar goed gaat, twee bruidegommen in één huis. 

india
huwelijk
liefde
opmerkelijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi