Man in Marokko opgepakt voor gruwelijke moord op minnares

marokko
33
8 sep '14
Een man is in Casablanca aangehouden voor een schokkende moord op een jonge vrouw.

Een bewaker van een boerderij in Mediouna, regio Casablanca, ontdekte op 22 augustus de romp van een menselijk lichaam en waarschuwde onmiddellijk de politie. De zaak is nu in het nieuws gekomen, meldt Achnoo. De politie van Mediouna richtte zich snel op en werkte nauw samen met verschillende instanties om de vrouw te identificeren. Daarna werd een verdachte aangewezen dankzij getuigenissen en het onderzoek. 

Zwanger De dader - die de moord inmiddels heeft toegegeven - vermoorde de vrouw op schokkende wijze nadat ze hem liet weten zwanger te zijn. Hij doodde haar in de nacht van 19 op 20 augustus. Het 27-jarige slachtoffer werd meerdere malen op het hoofd geslagen met een gasfles. Zodra ze overleed sneed hij haar hoofd, handen en voeten af om de lichaamsdelen op verschillende plaatsen te dumpen. 

Hij staat terecht voor moord met voorbedachten rade en ernstige verminking van het slachtoffer. Nieuwszender 2M was erbij toen de dader liet zien hoe hij de vrouw doodde. De reconstructie door de dader zelf is in Marokko gebruikelijk.

© Redactie 2014
marokko
casablanca
mediouna
moord
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?